Hlavní obsah

Jezdecký klub Baníku Ostrava uspořádal Letní přátelské závody

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu a neděli uspořádal Jezdecký klub Baníku Ostrava ve svém areálu ve Staré Bělé u Ostravy Letní přátelské závody.

Foto: Josef Zajíc

Letní přátelské závody 2012 Neděle 29.7.2012

Článek

Skokových závodů se za dva dny zúčastnilo 230 soutěžících dvojic. Tedy kůň a jeho jezdec. V sobotu organizátoři uspořádali sedm soutěží na čtyřech parkurových drahách.

V neděli 29. července závody pokračovaly již od 9 hodin. Opět bylo připraveno šest soutěží na čtyřech parkurech, jejichž dráhy postavil Jan Hudeček.

Soutěže byly rozděleny podle výšky překážek a délky tratě. Nejnižší překážky měřily 100 cm, nejvyšší pak  v soutěži S** , kde v 18 hodin soutěžili dvojice na překážkách 130 cm. Ve všech soutěžích byla dvojice dekorována stužkou příslušné barvy podle umístění na 1.- 4. místě.

V nedělní soutěži Z - výška překážek 100 cm zvítězila Denisa Drozdková s koněm Amor z Equicentra s.r.o. Hrabová z 20 startujících dvojic.

V soutěži ZL s výškou překážek 110 cm startovalo 18 dvojic. Po ukončení prvního kola pak pět nejlepších soutěžících postoupilo do finále. Zvítězila Nina Kaločová s koněm Ebon před Kristýnou Kravčenkovou jedoucí na koni Maski a na třetím místě se umístila domácí závodnice z JK klubu Baníku Ostrava Petra Tvardková .

Odpoledne závody pokračovaly až do 19 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám