Hlavní obsah

Jeseníky na Facebooku frčí, svůj profil tady má i Praděd

Novinky, Tereza Schreiberová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovníci a obyvatelé Jeseníků si přes Facebook směle předávají stovky informací denně. Své profily zde mají lyžařské areály, penziony i informační centra. Díky Facebooku se můžete kamarádit i se samotným pánem hor, Pradědem.

Foto: Tereza Schreiberová

I samotný pán hor, Praděd má svůj profil na Facebooku

Článek

Sociální sítě mají v propagaci turistických destinací stále větší význam. Organizace i podnikatelé v Jeseníkách si to velmi dobře uvědomují a s Facebookem mnozí z nich pracují už mnoho měsíců. Také díky tomu má stránka Jeseníky k dnešnímu dni šest a půl tisíce fanoušků.

Tady si milovníci hor pod Pradědem posílají fotky a vyměňují zážitky nebo se vzájemně zvou na různé akce. Sdružení cestovního ruchu Jeseníky je tvůrcem stránky Nejkrásnější české hory - Jeseníky, která se může pyšnit necelými čtyřmi tisíci fandy. Právě tady se můžete zúčastnit fotografické soutěže Ledové království děda Praděda.

Sám velký Praděd má na Facebooku svůj profil také. Zatím se může pyšnit třemi stovkami přátel, ovšem jejich počet každým dnem roste. Je logické, že každý rodák nebo fanoušek Jeseníků chce mít samotného Praděda ve svých přátelích. Praděd nabízí svým kamarádům soutěže o zajímavé ceny, informuje o důležitých událostech a komentuje aktuální dění.

Velké oblibě se těší také stránka Ski areálu Kouty, která sdružuje tři tisícovky lyžařů a snowboardistů. Ti si nejčastěji vyměňují zážitky z kouteckých sjezdovek.

Facebook se tak jisto jistě stal místem předávání těch nejaktuálnějších informací, a to nejenom z Jeseníků.

Reklama

Výběr článků

Načítám