Hlavní obsah

Jemnický Městský ples klepe na dveře

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Město Jemnice jako organizátor pořádá již 14. Městský ples, který se uskuteční v pátek 27. ledna ve společenském sále Kulturního domu v Jemnici. V posledních letech se ples těší čím dál větší oblibě.

Foto: Město Jemnice

Městský ples v Jemnici se uskuteční v pátek 27. ledna 2017

Článek

V pořadí již 14. ples města Jemnice se uskuteční v pátek 27. ledna od 20 hodin v Kulturním domě v Jemnici. K tanci a poslechu bude hrát sedmičlenná pelhřimovská kapela Blue Band.

V průběhu večera budou moci návštěvníci plesu zhlédnout vystoupení jemnických mažoretek - Sluníčka, která si z Mistrovství Evropy 2016 odvezly 1. místo za velkou formaci. Připravena bude i tradiční bohatá tombola.

Na plese bude v místním baru zajištěno bohaté občerstvení. V nabídce bude několik druhů pokrmů a široký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Samozřejmostí jsou kvalitní vína. Pro letošek to budou vybraná vína od moravských vinařů.

Předprodej vstupenek zajišťuje Turistické informační centrum v Jemnici.

V Jemnici se uskuteční ještě další dva plesy. V sobotu 4. únoru Hasičský ples a o dva týdny později 18. února Ples královny Elišky.

Reklama

Výběr článků

Načítám