Hlavní obsah

Jedničkáři mohou do hasičského muzea v Ostravě zdarma

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hasičské muzeum v Ostravě se opětovně rozhodlo odměnit snaživé studenty za jejich práci.

Článek

Všichni žáci a studenti, kteří obdrželi vysvědčení se samými jedničkami, mohou v těchto dnech zdarma navštívit hasičské muzeum v Ostravě.

"Jedničkáři z celé ČR s originálem či s kopií čerstvého pololetního vysvědčení mohou přijít sami či s doprovodem až v úterý, protože pondělí 31. ledna, kdy vysvědčení dostanou, je jediným zavíracím dnem muzea v týdnu. Otevřeno má od 9.00 do 17.00 hodin. K dispozici budou premiantům dva zkušeni průvodci, dlouholetí hasiči, kteří jistě nezapomenou dávat zvídavé otázky z požární ochrany. Tradici odměňování jedničkářů zavedlo muzeum už před pěti lety. Na přelomu ledna a února to bývá jen po několik dní (tentokrát do soboty 5. února), po závěrečném vysvědčení to obvykle bývá po celý červenec," uvedl tiskový mluvčí Petr Kůdela.

Pro pilné studenty jsou připraveny skromné dárky, které poskytlo město Ostrava. Rodiče či doprovod těchto dětí navíc může do muzea vstoupit za poloviční cenu.

Zájemci se mohou informovat také na internetových stránkách muzea: http://www.muzeum.hzsmsk.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám