Hlavní obsah

Jedna z největších motoakcí opět v Pasohlávkách

Novinky, Pavla Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tisíce motorek, adrenalin a rocková hudba – to je osmý ročník Euro Bike Festu, druhého největšího tuzemského festivalu. Bude probíhat ve dnech 26. - 29. května v jihomoravských Pasohlávkách na břehu Novomlýnských nádrží. Hlavní program je soustředěn na pátek a sobotu.

Foto: Archív festivalu Euro Bike Fest 2016

Euro Bike Fest Mušov.

Článek

V pátek zahájí hudební program punk rapová skupina HYV (Hou You’re Virgin) z Brna. Od 19 hodin však čeká na návštěvníky první dávka adrenalinu.

„Jedním z největších lákadel festivalu je Zombie run. Jde o závod s překážkami, do kterého se soutěžícím postaví také třicet oživlých mrtvol,“ vysvětlil jeden z organizátorů. Zombies budou vytvářeny v páteční podvečer evropskou špičkou mezi bodypaintery. Jejich letošním tématem pro tvorbu je nukleární apokalypsa.

Tím však program zdaleka nekončí. I sobota se ponese především v duchu adrenalinu. Od 17:30 se budou v kouli smrti prohánět hned čtyři motorky. Hned po nich bude následovat exhibice mototrialu a další kousky v podání brněnské kaskadérské skupiny Crazy day. Součástí druhého dne je také wakeboard show a lekce létání během exhibice flyboardu. Užít si mohou návštěvníci také tvrdé zápasy v thajském boxu či Středověkém kontaktním boji.

O porci kvalitní hudby také nebude nouze. Na dvou hudebních scénách se představí ti nejlepší rockoví interpreti – kapela Dymytry, Harlej, Doga, slovenští Gun’s and Roses Tribute, rock’nr‘olloví The Fireballs a spousta dalších.

Během celého festivalu bude k vidění také přehlídka přestaveb motorek BIG LAKE KUSTOM i aut KUSTOM CARS.

Reklama

Výběr článků

Načítám