Hlavní obsah

Jazzman Štěpán Markovič koncertuje na statku herce Karla Rodena

Novinky, Vladimír Lachout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na statku a zámečku Karla Rodena v obci Skrýšov se v pátek 30. září uskuteční exkluzivní koncert. Zřejmě nejúspěšnější a nejznámější současný český herec společně s předním jazzmanem Štěpánem Markovičem připravili jazzový večírek s názvem Podzimní jazzový večer u Karla Rodena.

Foto: Patrick Marek www.jazzrock.cz

Karla Rodena a Štěpána Markoviče spojuje nejen dlouholeté přátelství, ale i velká láska k jazzové hudbě.

Článek

Karla Rodena a Štěpána Markoviče spojuje nejen dlouholeté přátelství, ale i velká láska k jazzové hudbě. Minulý měsíc například oba umělci podpořili svou účastí nový jihočeský festival South Bohemia JazzFest; společně také před dvěma lety otevírali největší pražský jazzový klub Jazz Time.

Areál Rodenova statku se otevře veřejnosti v 18 hodin. Na volném prostranství bude mimo dobu hlavního koncertu hrát kapela složená z mladých nadějných studentů konzervatoře, tzv. Markko Band.

Návštěvníci akce jistě ocení i občerstvení v podobě argentinské steakové show Timyho Barrery či ochutnávku dobrých vín. Prostor hlavního koncertu doplní i malá výstava fotografa Patricka Marka.

Hlavní koncert, který představuje Štěpána Markoviče a jeho hosty Balkan Dynasty, proběhne ve velké jízdárně Rodenova statku ve Skrýšově.

Saxofonista Markovič, který hrál vedle řady tuzemských a světových osobností i s Ray Charlesem, Lizou Minneli či Billem Clintonem, se tak stane prvním muzikantem, který odstartuje projekt jazzových večírků, z nichž by se mohla zrodit každoroční tradice.

Omezený počet vstupenek na Podzimní jazzový večer u Karla Rodena je v prodeji v síti TicketPortal nebo přes oficiální prezentaci koncertu www.jazzurodena.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám