Hlavní obsah

Jaromír František Palme zavítá do Poličky číst i hrát

Novinky, Klára Kašparová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odpoledne 7. března bude v poličském Divadelním klubu patřit dětem a večer pak jejich rodičům. Jaromír František Palme, řečený Fumas, bude dětem předčítat ze svých knih o chlapci Tadeášovi. Večer pak jejich rodičům zahraje a zazpívá se svojí kapelou Původní Bureš k oslavě Března – měsíce čtenářů.

Foto: Klára Kašparová
Článek

J. F. Palme se zabývá knihami pro děti i dospělé, ilustroval množství knih, mimo jiné Gulliverovy cesty, Povídky malostranské nebo Prastaré pověsti české. Je autorem knih Tadeáš a hradní tajemství a Mamutí jezero aneb Na shledanou v Libni, ze kterých bude předčítat malým i velkým návštěvníkům.

J. F. Palme je mimo jiné i frontmanem kapely Původní Bureš, která společně se skupinou Čtyřrozměrná Beruška zahraje a zazpívá na knihovním večírku.

„Čtení pro rodinu s dětmi vystřídá knihovní večírek. V průběhu celého večera zahraje skupina Původní Bureš, kterou krátce vystřídá kapela Čtyřrozměrná Beruška,“ sdělila za organizátory Klára Kašparová.

Čtení pro rodinu s dětmi se koná v pátek 7. března v 16 hodin a knihovní večírek začíná ve 20 hodin, vše v poličském Divadelním klubu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám