Hlavní obsah

Jan Becher zažije na Back in the Fight 5 v Příbrami velkou premiéru

Novinky, Jitka Doubravová

Back in the Fight se blíží, postupně se proto podíváme podrobněji na některé jeho zápasy, které nás na fightcard čekají. Zajímavým fightem, který bude jistě soubojem nadějí, je souboj mezi domácím Janem Becherem a Vojtěchem Hrabčíkem.

Foto: Jitka Doubravová

Jan Becher s trenérem

Článek

Pro domácího Jana Bechera to bude ostrá premiéra na tak velké akci. Ještě nikdy nezápasil před tak početným publikem a nikdy také před domácí kulisou. „Připravuji se na sto procent. Na zápas se moc těším, jsem tady doma, takže můj soupeř to nebude mít rozhodně jednoduché,” uvedl mladík z příbramského oddílu.

Jan Becher začínal s bojovými sporty již v patnácti letech a to tréninkem boxu a kickboxu, zanedlouho však zjistil, že to pravé ořechové je pro něho MMA a přesedlal na smíšená bojová umění. Již po roce tréninku se ještě jako dorostenec zúčastnil svého prvního zápasu na Czech Opem (liga CSMMA), svůj první souboj tehdy prohrál.

Poté si dal chvilku pauzu, po které se k trénování MMA vrátil. Po debatě se svým trenérem Ladislavem Erdélyim se zúčastnil již jako osmnáctiletý amatérské ligy CSMMA, kde po vítězství ve finále získal první místo v juniorské kategorii. Nyní čeká na svůj velký premiérový zápas na GCF34 Back in the Fight 5. Zda svůj nedávný úspěch potvrdí, se uvidí již v pátek 25. března v příbramské sportovní hale. Vstupenky jsou stále v prodeji.

Očima trenéra

„Jak už je u nás zvykem, dáváme šanci mladým nadějím - a nejinak tomu bude i tentokrát. Po poradě s promotérem Petrem Větrovským a prezidentem GCF Michalem Hamršmídem jsme se rozhodli, že tentokrát ji dostane Honza Becher. Jsem přesvědčen, že předvede dobrý výkon a bude hrdě hájit barvy domácích. Trénuje pravidelně a velice poctivě. Nic si neodpustí. Podle našeho přesvědčení si zcela určitě zaslouží bojovat na takovém galavečeru, jakým je GCF 34 Back in the Fight 5,” uvedl trenér Ladislav Erdélyi.

Reklama

Výběr článků

Načítám