Hlavní obsah

Jak vznikal nový videoklip Martina Šafaříka ze SuperStar

Novinky, Milan Papežík

Martin Šafařík natočil v sobotu svůj nový klip k písni Friends. Místem natáčení se stal Wake Park na Štěrkovně Náklo na Olomoucku.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Martin Šafařík natočil na Nákle nový videoklip k písni Friends

Článek

Finalista Česko Slovenské Superstar Martin Šafařík vydává již druhý singl Friends z debutového alba Kolem nás, které vyjde 31. srpna. Píseň Friends je vyloženě letní pohodovka a v tomto duchu se ponese i nový videoklip. Uvidíme v něm, jak si Martin užil jízdu na paddleboardu, jak se procházel po pláži se psy, či špičkové výkony wakeboardistů nebo velkou závěrečnou party.

Především natáčení se psy bylo trochu náročnější. "Zvířatům nerozkážete a musíte se jim plně přizpůsobit, popřípadě pozměnit scénář nebo prostě čekat, až se povede plánovaný záběr. Proto se natáčení trochu protáhlo", poznamenal s úsměvem Martin Šafařík. "I když nám počasí moc nepřálo, všichni jsme si to tu náramně užili", dodal.

Jak dopadl výsledek natáčení, to uvidíme začátkem září, kdy bude nový videoklip ke zhlédnutí na Martinově oficiálním kanále youtube.

Pár dnů po vydání alba, a to konkrétně 20. září, proběhne jeho křest v pražském Cocktail & Music Baru Alibi. Mimo jiné se také Martin chystá na podzimní turné po školách v Olomouckém kraji a na spoustu vánočních vystoupení po jarmarcích a trzích po celé ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám