Hlavní obsah

Jak si užít romantický víkend na Hluboké s dětmi

Novinky, Veronika Lutonská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro je tu a čeká nás jedno z nejkrásnější ročních období v roce a spoustu zahraničních i tuzemských turistů se vydává do jednoho z nejkrásnějších měst v České republice do města Hluboká nad Vltavou.

Foto: Veronika Lutonská
Článek

Chloubou města je samozřejmě nádherný zámek, který by měl každý navštívit pokud na Hlubokou zamíří. V jeho blízkosti se rozprostírá zámecký park v anglickém stylu. Z toho místa na vás dýchá neskutečná atmosféra. Tento pocit si zapamatujete na velmi dlouho. Není divu, že zámek si pronajal nejeden z filmařů pohádek a každá nevěsta by se na tomto zámku chtěla vdávat.

Návštěvník Hluboké nemusí ale smutnit, že v tomto městě a jeho okolí nenalezne již nic zajímavého. V případě, že budete mít štěstí na slunečný den a rozmýšlíte se co dalšího navštívit na Hluboké, určitě zamiřte na návštěvu do hlubocké ZOO. Opět nádherné místo na výlet, který si užijí jak děti, tak i dospělí.

Nemají děti jedné návštěvy dost? Mohou strávit 3 dny v ZOO. Takto se nazývá dětský tábor 2014, kdy děti stráví 3 dny a 2 noci přímo v ZOO. O děti je postaráno odborným personálem, tudíž nemusí mít rodiče obavy a mohou si užít romantický víkend v jednom z nejkrásnějších hotelů na Hluboké a to v romantickém zámeckém hotelu Štekl. Můžete se zde ubytovat jak v královském nebo zámeckém pokoji, zařízeným ve stejném stylu jako interiér zámku Hluboká.

V nabídce je i Wellness centrum Štekl, které se nachází v přízemních prostorech hlavní budovy romantického hotelu v blízkosti zámku Hluboká. Součástí wellness centra Štekl je privátní posilovna vybavená přístroji Technogym, která uspokojí i nároky profesionálních sportovců.

Po romanticky strávených dnech a vyzvednutí dětí z tábora můžete společně zavítat do Adrenalin parku, zahrát si Golf či minigolf, nebo vyzkoušet šachy v nadživotní velikosti. Při jakékoliv aktivitě zažijele mnoho legrace a na Hlubokou jen tak nezapomenete.

V případě, že nechcete vynechat v tomto krásném městě žádnou atrakci a užít si návštěvu naplno, poslouží vám k tomu průvodce městem Hluboká Guide. „Ať jedete do města za kulturními zážitky, za zábavou, na romantický víkend či za sportem. Ať jste tuzemský či zahraniční turista, s tímto průvodcem se neztratíte a naplánujete si mnoho skvělých výletů,“ řekl Petr Stuchlík ze společnosti App Vision.

Reklama

Výběr článků

Načítám