Hlavní obsah

Jak se točil pořad Krásný a krásnější s Monikou Žídkovou

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 15. února se v Knihcentru.cz Ostrava prostory kavárničky zaplnily nejdříve kabely, obrazovkami, počítači, kamerami, reflektory, mikrofony a dalšími zařízeními potřebnými k natáčení zábavného, vzdělávacího pořadu televize Relax-Pohoda Krásný a krásnější.

Foto: Josef Zajíc

Natáčení pořadu Krásný a krásnější . Two men show Miroslava Hraběte a Jaroslava Beneše.

Článek

Kavárnička se okolo 16. hodiny zaplnila zájemci, kteří chtěli vidět, jak se takový pořad natáčí. „Jsme tady, abychom natočili pilotní díl nového pořadu Krásný a krásnější, který bude postupně představovat osobnosti našeho společenského, kulturního a také třeba sportovního života,” řekl v úvodu režisér přenosu Josef Hladký.

Kameramani byli připraveni, světla svítila, natáčení mohlo začít. Režisér ještě jednou vše vysvětlil a začala akce. Na scénu kavárničky v Knihcentru.cz Ostrava na Smetanově náměstí, těsně vedle Divadla Antonína Dvořáka, se dostali dva důležití představitelé připravovaného projektu.

„Jsme nadšeni z tohoto projektu, na kterém se podílí skupina úžasných, mladých a zábavných lidí. Jedná se zejména o moderátory Miroslava Hraběte a Jaroslava Beneše, nebo spisovatelku Kateřinu Tomanovou, která připravuje scénáře. Krásný a krásnější je two men show, která je založena na zábavném dialogu mezi dvěma moderátory, kteří se dělí o svoje celoživotní zkušenosti se ženami ve společnosti vybraného hosta, který má k této problematice co říci. Pořad budou v premiéře diváci vídat od března vždy jednou týdně”" informovala Martina Vacková, tisková mluvčí.

Oba moderátoři na scénu přivedli jako hosta Moniku Žídkovou. Průzkum potvrdil, že nejméně devět z deseti dotazovaných vědělo, že Monika Žídková byla v roce 1995 zvolena Miss České republiky, ve stejném roce získala další vysoce prestižní ocenění Miss Europe a v roce 2000 titul Miss tisíciletí České republiky.

Oba moderátoři Miroslav Hrabě a Jaroslav Beneš ji také představili jako kolegyni, které v současné době moderuje zábavnou znalostní soutěž na televizi Relax-Pohoda Ostře sledovaný vlak, ve kterém se střídá s dalším moderátorem Antonínem Duchoslavem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám