Hlavní obsah

Ivan Mládek se svým Banjo Bandem oslaví padesátiny kapely na holešovském zámku

Novinky, Dana Podhajská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert Ivana Mládka a jeho Banjo Bandu se uskuteční na nádvoří holešovského zámku v pátek 22. července od 19.30 hodin. Stane se součástí dvoudenního programu IV. ročníku folkového festivalu Toulavej.

Foto: MKS Holešov
Článek

Po koncertu Ivana Mládka bude ve 22 hodin následovat tradiční komponovaný pořad písničkáře Vojty Kiďáka Tomáško a poetika Mirka Kováříka Šeptání do ticha. Novinkou letošního ročníku je, že se k nim přidá i skupina Natalika. 

Festivalový program pokračuje v sobotu od 14 hodin koncerty českých folkových a country kapel. Během odpoledne se na zámeckém nádvoří vystřídají Poutníci, AG Flek, Nadoraz, Epydemye, Pepa Štross a Vojta Kiďák Tomáško. Večer zakončí zámecká tancovačka se skupinou Texas.

Vstupenky lze koupit na místě nebo v předprodeji přes webový portál Městského informačního centra Holešov nebo přímo na přepážce. V prodeji jsou také v Zelenáčově šopě ve Zlíně. 

Související témata:

Výběr článků

Načítám