Hlavní obsah

Italská dračice Cristina Scabbia se skupinou Lacuna Coil poprvé v Česku

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italská původně gothic-metalová formace v čele s energií sršící zpěvačkou s půvabným jménem Cristina Adriana Chiara Scabbia vystoupí na 19. ročníku festivalu Benátská noc, který se letos koná od pátku 29. do neděle 31. července.

Foto: archiv kapely

Lacuna Coil

Článek

Program 19. ročníku festivalu Benátská noc už pomalu dostává jasné obrysy. Poslední novinkou je informace o exkluzivním vystoupení skupiny Lacuna Coil - jejich vůbec prvním v Česku.

Tato italská původně gothic-metalová - dnes spíš alternative-rocková formace v čele se zpěvačkou Cristinou Scabbia, působící na hudební scéně od roku 1996, zahraje na festivalu na Malé Skále v pátek 29. července, stejně jako americká progressive-metalová legenda Dream Theater.

Tento den se můžeme ještě těšit třeba i na Davida Kollera, skupinu Divokej Bill, Gipsy.cz, Katku Knechtovou, United Flavour.

V sobotu vystoupí Nightwork, Aneta Langerová, UDG, Eddie Stoilow, Lucie Bílá a v neděli BSP, Cigánski diabli + Jaroslav Svěcený, Debbie, a mnoho dalších.

Každým rokem se festival stále více zaměřuje na rodiny s dětmi – ty zde, stejně jako vloni, naleznou „animáčkový“ stánek a další spoustu zábavy. Pobavit je přijede i Kašpárek v rohlíku s největšími bubny u nás a dokonce i postelí. A aby ani dospělí nepřišli zkrátka, bude na programu tradiční neckiáda a chybět nebude ani fotbálek celebrit.

Předprodej vstupenek v síti www.ticketportal.cz - do konce března za 990 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám