Hlavní obsah

Internetová televize All TV oslavila své třetí výročí

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 15. července se konala slavnostní VIP akce internetové televize All TV, která přesně před třemi lety zahájila svoji činnost.

Foto: Petr Mráček

Bohuš Matuš a Lucy Junk

Článek

Internetová televize All TV již tři roky pro své diváky připravuje reportáže z hudební oblasti, koncertů, festivalů, ale má i své pravidelné pořady o pečení, životním stylu, kráse, či muzikálech a divadle.

Tváří této televize je mladá zpěvačka Lucy Junk, která od únoru 2014 bude pobývat v USA, kde dostala jednu z hlavních rolí do nového sci-fi seriálu.

All TV také pravidelně pořádá své VIP párty, kam si zve známé osobnosti ze světa šoubyznysu. V pondělí mezi gratulanty a hosty byli zpěváci Marian Vojtko, Martin Chodúr, Petr Kutheil, Michal Hudček a Peter Paul Pačut, známý slovenský interpret hitů Fredy Mercuryho. Večerem provázel Mirek Šimůnek, který je pravidelným moderátorem All TV akcí. V pražském klubu Solidní jistota se tedy včera dlouho slavilo. Mezi gratulanty jsme mohli vidět i Bohuše Matuše, Marii Pojkarovou, Sámera Issu a další osobnosti.

Jak jsme se také od programového ředitele Jakuba Vaniše dozvěděli, připravuje tato televize nové pořady, např. o barmanství, ale také jeden hudební "Jak to slyším já", ale i další nové formáty pořadů. Natáčet bude také televize v USA, odkud plánuje cestopisný pořad. Petr Kutheil bude mít svůj pořad o muzikálech. Chystá se i pořad o filmech a fotografování.

Reklama

Výběr článků

Načítám