Hlavní obsah

Informační podpora při obchodování a poskytování služeb v EU

Novinky, Martina Surynková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z úkolů sítě Enterprise Europe Network je poskytovat menším firmám potřebné informace, usnadňující jejich uplatnění v rámci evropského jednotného trhu. K častým dotazům, s nimiž se firmy na konzultanty obracejí, patří základní pravidla pro fakturaci zahraničním zákazníkům, především pak DPH.

Článek

V souvislosti s platností některých změn od ledna 2012 je nyní připravován seminář s názvem Obchodujeme a poskytujeme služby v EU: Pravidla uplatňování DPH.

Seminář se zaměří na změny v českém zákoně o DPH, obchod mezi členskými státy EU, intrakomunitární dodávky a pravidla uplatňování DPH při přeshraničním poskytování služeb v EU. Lektorem bude Marek Reinoha, poradce a specialista v oblasti cel, unijního obchodu a DPH, který v Plzni již v minulosti přednášel několikrát a byl účastníky velmi kladně hodnocen.

Seminář se bude konat 10. ledna 2012, vzhledem k očekávanému velkému zájmu bude místem konání Parkhotel v Plzni na Borech. Účast je bezplatná, seminář je ale určen výhradně předem přihlášeným firmám a podnikatelům.

Přihláška a pozvánka s podrobnějšími informacemi je k dispozici na www.bic.cz v sekci Novinky. Zájemci se také mohou obracet přímo na Mgr. et Mgr. Martinu Surynkovou (tel. 377 235 379, e-mail surynkova@bic.cz).

Reklama

Výběr článků

Načítám