Hlavní obsah

IN-JOY – tři dny hudby, PC her a streetové kultury na výstavišti v Brně

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 22. listopadu startuje na brněnském výstavišti zbrusu nový, o to však zajímavější třídenní festival zábavy a streetové kultury pro mladé IN-JOY. Součástí festivalu je také koncert hvězd našeho hudebního nebe IN-JOY Dance & Hip Hop Stars v sobotu 23. listopadu.

Foto: archív Dary Rolins

Dara Rolins

Článek

MUSIC & TALENT HALL – pavilon B

V rámci této sekce proběhne v sobotu 23. listopadu odpoledne hlavní talentová soutěž s názvem Talent contest, do které se přihlásilo velké množství kapely a interpretů.

Organizátoři vybrali z více než 50 podmínky splňujících uchazečů desítku nejlepších, které je možno po přehrání jejich nahrávek na webu festivalu podpořit hlasem. Top desítku uslyší návštěvníci festivalu naživo, jejich výkon posoudí porota složená ze známých osobností např. herečky a zpěvačky Pavla Vitázkové, zpěváka Petra Kutheila nebo třeba herece a zpěváka Braňo Poláka. Vítěz potom vystoupí v sobotu večer v rámci koncertu IN-JOY Dance & Hip Hop Stars.

Speciální koncert láká především na hlavní hvězdy Daru Rolins a Rytmuse, vedle kterých vystoupí také například nadaný bubeník Martin Valihora, „slovenská Lady Gaga“ Mista, skupina Royal Elements, rapper El Nino, moderátor a DJ Jaro Slávik a spoustu dalších. V neděli 24. listopadu pak proběhne koncert složený z krátkých vystoupení amatérských kapel.

STREET CITY – pavilon E

V této sekci bude během tří dnů prezentováno na 200 streetových umělců a sportovců. Pavilon bude rozdělen na 8 hlavních zón: Graffiti zone, Street art, Street dance factory, Streetball, Meatfly skate park, Street music zone, Footbag/jojo/freestyle, Isoline floorball.

Na programu budou exhibice, workshopy a battly, každá zóna bude mít jednou denně svůj „top program“, například exhibici špičkového sportovce nebo workshop se špičkovým umělcem. Tyto top části programu budou uspořádány tak, aby neprobíhaly současně, tj. návštěvník bude mít možnost během dne postupně absolvovat všechny špičkové programy, které jsou ve Street City nabízeny. Produkci v tomto pavilonu dokreslí kvalitní rap švédskoamerického tria TRI FORCE.

ASUS GAME & TECHNOLOGY HALL – pavilon C

V části Game bude vytvořena herní aréna s herními notebooky ASUS ROG G750, kde se budou odehrávat turnaje v PC hrách. Závěrečné zápasy budou doprovázeny živým komentářem. Do hraní se budou moci zapojit i návštěvníci, hrát se bude Quake Live nebo League of Legends. K dispozici návštěvníkům pro hraní her bude také nejvýkonnější PC v České republice.

V části Technology si návštěvníci vyzkoušejí dotykové notebooky a tablety ASUS. Pro zájemce jsou také připraveny soutěže o produkty ASUS.

Reklama

Výběr článků

Načítám