Hlavní obsah

III. Zámecké nokturno 2011

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní již sedmý ročník unikátního cyklu nočních vokálních koncertů „Zámecká nokturna" v Hořovickém zámku se v letošním roce uzavře již 21. představením. To se bude konat v sobotu 3. září 2011 od 21 hodin ve schodišťové hale zámku Hořovice.

Foto: Libor Knížek

Sedláčkovo kvarteto

Článek

Zazní výběr z oper pro koloraturní sopranistku Annu Lucii de Amicis (c. 1733 – 1816) z pera Josefa Myslivečka, Niccola Jommeliho, Wolfganga Amadea Mozarta a Christopha Willibalda Glucka.

Po boku pravidelným návštěvníkům již dobře známých umělců, jako například klarinetistů Roberta Pacourka a Radka Žitného, vystoupí poprvé na zámku Sedláčkovo kvarteto ve složení: Michal Sedláček, Kristýna Kočová, Vladimír Michal a Karel Chudý.

V mluvených rolích se představí Libor Eichenmann jako Giacomo Casanova, Kristýna Vondalová jako Elise, Klára Slavíková jako Cecilia, Veronika Slavíková jako Henriette. Dalších rolí se ujali Tereza Vokáčová, Jana Pommová, Vendula Hrachová, Mikuláš Kološ, Pavlína Vokáčová a Maxmilián von Hundhäuser.

Po skončení koncertu následuje romantická procházka částí zámku.

Reklama

Výběr článků

Načítám