Hlavní obsah

Hvězdami našlapaná česká Supergroup zahraje ve Vsetíně

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

All stars team rockových muzikantů vystoupí 30. října od 19.00 hodin ve velkém sále Domu kultury Vsetín. Těšit se můžete na ty nejlepší fláky české i zahraniční rockové muziky.

Foto: Promo Supergroup.cz

Česká Supergroup

Článek

Supergroup.cz je první česká kapela snů, která vznikla na základě hlasování čtenářů časopisu Rock a posluchačů Radia Beat, a světlo světa spatřila v roce 2012. Projekt svedl dohromady zkušené rockové harcovníky, kteří se až na výjimky na pódiích spolu nepotkávají. Kapela vystupuje ve hvězdném složení Kamil Střihavka, Michal Pavlíček, Roman Dragoun, Jan Hrubý, Vladimír Guma Kulhánek a Miloš Meier. 

I přes velkou vytíženost jednotlivých členů zahraje kapela Supergroup.cz ojedinělý koncert také ve Vsetíně, a to díky dosavadním reakcím publika a chuti samotných muzikantů, jež je žene kupředu.

Těšit se můžete na domácí klasiku od skupin Stromboli, Progres 2, Futurum a ETC. Česká rocková špička nabídne též skladby z repertoáru Free, Deep Purple, AC/ DC či Led Zeppelin.

Předprodej vstupenek probíhá v kině Vatra. Další informace na: www.dkvsetin.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám