Hlavní obsah

Hvězda The Voice Česko Slovensko Valéria Polčová rozjíždí slibnou kariéru v zahraničí

Novinky, Milan Papežík

Není to tak dávno, kdy vyřazení talentované Valérie Polčové z týmu Vojty Dyka v soutěži The Voice Česko Slovenska šokovalo nejednoho fanouška této soutěže. Každý bral její postup do finále jako vlastně hotovou věc.

Foto: archiv Valéria Polčová

Valéria Polčová

Článek

Třiadvacetiletá Slovenka z Bardejova však nezahálí a věnuje se hudbě i nadále. Mimo aktivní studium, za kterým dojíždí až do Olomouce, si poslední době s kapelou zahrála na pár městských slavnostech a svou kariéru koncem května rozjíždí také za hranicemi Československa, a to dokonce až v Ázerbájdžánu.

V hlavním městě Baku se bude snažit uspět v soutěži Youthvision, která je vlastně takovou Eurovizí mladých. Této nevšední akce se zúčastní 21 soutěžících z celého světa, kteří narozdíl od Eurovize neprezentují vlastní píseň, ale soutěží s již známou, převzatou skladbou. Valéria Polčová bude Slovensko reprezentovat se songem od Adele When We Were Young.

Během finálního večera se Valéria dokonce na pódiu na chvíli objeví v krásném slovenském kroji, aby vzdala čest své rodné krajině. Nám nezbývá, než držet palce a popřát jí spoustu úspěchu. Rozhodně o této talentované zpěvačce ještě uslyšíme, neboť 27. května vychází její nový singl s klipem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám