Hlavní obsah

Hry a hračky se představí na festivalu v Pardubicích

Novinky, Adéla Trávníčková

Festival her a hraček pro malé i velké je po roce opět v Pardubicích, v pátek 22. a listopadu a v sobotu 23. listopadu se představí v ABC Klubu Na Olšinkách.

Foto: Adéla Trávníčková

Festival her a hraček pro malé i velké Pardubice

Článek

Tradiční předvánoční akce pro malé, ale i velké láká k návštěvě nejen pro nejnovější hry, ale také i pro množství krásných hraček pro kluky i holky. Co všechno festivalu najdete?

Z velké části to budou deskové, karetní a postřehové hry 5 významných vydavatelství. Dále také smart games, tedy hry pro 1 hráče. Speciální hry zaměřené na učení hrou cizích jazyků - angličtiny, němčiny. Hry pro děti s poruchami učení - dyslexií a dysgrafií.

V sortimentu vystavovatelů najdete také látkové hračky, knížky pro nejmenší a leporela, legendárního Igráčka, dřevěné stavebnice, tvoření z barevného písku, hraní si s aromaterapií, vesmírný program mobilního planetária, kouzelnické karty a kouzla, krásné obrázkové cestovatelské knihohry, omalovánky, drobné dárky k Vánocům, speciální sedací židle ve tvaru medvědů. Najdete i nabídku širokého množství jiných různorodých hraček. Zábavu pro velké pak nabízí také dílna robotů, království modelových železnic nebo tvořivé vánoční dílničky.

Zajímavý bude i doprovodný program v podobně vystoupení domů dětí a mládeže, co všechno se v kroužcích již stihli naučit. Festival nabízí jedinečnou možnost si všechny hry a hračky předem vyzkoušet.

Pestrost je na festivalu opravdu lákavá a každá herní plocha láká něčím jiným. Děti si budou moci také vyrobit svůj originální dopis pro Ježíška, který si sami ozdobí krásným razítkem Pošta pro Ježíška.

Festival probíhá v pátek 23. listopadu od 9.30 do 19.00 hodin a v sobotu 25. listopadu od 9.30 do 18.00 hodin v ABC Klubu Pardubice.

Reklama

Výběr článků

Načítám