Hlavní obsah

Hradozámeckou nocí na Chvalském zámku budou provázet víla a skřítek

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední prázdninová sobota se ponese ve znamení Hradozámecké noci, a to v celé České republice. Chvalský zámek v Praze-Horních Počernicích připravil pro děti i dospělé večerní a noční prohlídky s vílou Ohnivkou či skřítkem Matýskem. Uvidíte i komnatu duchů - to vše 29. srpna mezi 18. a 22. hodinou.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Půvabný Chvalský zámek v zázemí Chvalské tvrze zve na Hradozámeckou noc děti i dospělé, nachází se přímo na okraji Prahy. Pro zájemce přichystal večerní a noční komentované prohlídky s vílou Ohnivkou nebo skřítkem Matýskem, které se konají v sobotu 29. srpna mezi 18. a 22. hodinou.

Co na návštěvníky čeká? Zámek osvětlený svíčkami, komentované prohlídky zámku a výstavy Rumcajs zámeckým pánem ve večerní atmosféře, mnohé zajímavosti z úst nezbedné víly Ohnivky či skřítka Matýska, soutěže a jako bonus návštěva tajemné komnaty duchů ve sklepení.

Víla Ohnivka provází každou celou hodinu od 18 do 21 hodin. Skřítek Matýsek provází každou půlhodinu od 18.30 do 21.30 hodin. Prohlídka trvá přibližně 40 minut.

Organizátoři prosí o rezervaci času prohlídky na telefonním čísle 281 860 130.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám