Hlavní obsah

Hradišťan bude koncertovat v zahradě zámku Mníšku pod Brdy

Novinky, Jana Digrinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 15. září vystoupí v romantické zahradě zámku Mníšku pod Brdy folklórní soubor Hradišťan. Předprodej vstupenek je již zahájen. Přijďte si poslechnout Modlitbu za vodu, Mlýnek, Lásko, milá lásko a další známé skladby.

Foto: Anna Čelouchová

Hradišťan bude koncertovat v Mníšku pod Brdy 15. září.

Článek

Koupit vstupenky v předprodeji se vyplatí. Zaplatíte 150,- Kč, na místě před koncertem vás bude lístek stát 190,- Kč. 

Hradišťan vznikl už v roce 1950 v Uherském Hradišti a brzy začal sbírat mnohá ocenění. Jiří Pavlica se stal jejím uměleckým vedoucím v roce 1978.  

Hradišťan vystoupí v Mníšku pod Brdy. "Mníšecké kulturní léto je nový projekt a zatím se mu daří. O jednotlivé koncerty a programy je velký zájem," řekl starosta Petr Digrin.  

Koncert začne v 18.00 hodin a ještě před jeho začátkem se můžete podívat na expozici o historii módy na panenkách a výstavu z přírodnin výtvarnice Taťjany Krechové.

V sobotu a neděli 10. a 11. srpna, a také od úterý 13. 8. do pátku 16. 8. se na zámku konají speciální prohlídky pro děti. Při Cestě za pohádkou navštívíte krásné reprezentační místnosti zámku, ve kterých se dětem schovaly známé české pohádky. Zanechaly pro ně v každé komnatě nápovědu.  

Z dětí se stanou na začátku prohlídky detektivové, kteří pak budou pátrat po předmětech z pohádek a pak podle nich pohádky objeví. Na každého i méně úspěšného hledače čeká na konci malá odměna. Víte děti, kdo jezdil na Juráškovi? A kdo na jelenovi? Kdo pekl výborné buchty a kdo jedl rád pribináčky? Jestli ano, tak to budete jistě hledači úspěšní. Nezapomeňte zavítat do našeho Kouzelného sklepení, kde na vás čeká princezna i čertík! Na dětské prohlídky je třeba se rezervovat na tel. 318 590 261.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám