Hlavní obsah

Hořovický zámek zabydlí čert s vodníkem

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divadelní prohlídky v zámku v Hořovicích pokračují o víkendu 14. a 15. dubna speciálním programem pohádkových představení pro děti i dospělé.

Foto: Libor Knížek

Zámek Hořovice, pohádkové prohlídky Čert s vodníkem na zámku.

Článek

Čert s vodníkem se stanou na dva dny hlavními obyvateli zámeckých komnat. Přijďte se podívat na jejich příběh. V jejich doprovodu postupně projdete nejkrásnější prostory hořovického zámku a možná se budete i malinko bát.

Pohádkové prohlídky mají již v Hořovicích letitou tradici - po Pyšné princezně, hodné Marušce z pohádky Sůl nad zlato, Rozumu a Štěstí, Šíleně smutné princezně a princezně se zlatou hvězdou přichází na zámek pohádka čertovská. Pohádkové prohlídky můžete navštívit o víkendu 14. a 15. dubna vždy v 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 a 16.00 hodin.

Na zámku můžete současně navštívit výstavu historických hraček, či expozici strašidel z dílny výtvarníka Aleše Drašnara v zámeckém sklepení. K dispozici bude též zámecká kavárna s dětským koutkem, kde momentálně probíhá výstava obrazů Martina Jirků s názvem Cesta.  K příjemným procházkám zve i zámecký park.

Pro tradičně velký zájem doporučujeme on-line prodej, či rezervaci vstupenek na e-mailu: horovice@stc.npu.cz. Veškeré informace naleznete na oficiálních stránkách zámku www.zamek-horovice.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám