Hlavní obsah

Horní Bříza chystá další pořady s dechovkami

Novinky, Jan Vodrážka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrá zpráva pro milovníky dechovek - v Horní Bříze se připravuje již třetí sobota s dechovkou, do léta jsou pozvány další dvě dechovky a připravuje se program na podzim i zimu.

Foto: Plakát MěÚ Horní Bříza

Libkovanka zavítá do Horní Břízy

Článek

Městu Horní Bříza v čele s Ladislavem Čechem, zastupující kulturní a sportovní komisi, se podařilo zachránit dechovky, které několik let pořádal Jan Kubík a o. s. Zpívejte s námi v Oboře.

O dechovou muziku je zájem i v novém místě - v Klubu v Horní Bříze. Zde od ledna zahrály dvě dechovky a třetí koncert je naplánován na sobotu 3. května. Původní plánované vystoupení Jihočeské Podhoranky bylo kapelou zrušeno, a tak od 17 hodin vystoupí jihočeská dechová kapela Libkovanka a již nyní je rezervováno přes 100 vstupenek.

V červnu, přesněji 14. června, by pak do Horní Břízy měla zavítat nejmenší profesionální dechovka z Vysočiny s názvem Vysočanka a 2. srpna Nýřaňanka a dechovka Pavla Saka z Kralovic.

Pro všechny milovníky dechovky ještě závěrečné sdělení - již teď Město Horní Bříza s Janem Kubíkem připravují program na podzim a zimu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám