Hlavní obsah

Horkyfest nabídl číšnický běh, přehlídku svatebních šatů i volbu nejsympatičtějších studentů

Novinky, Monika Čapková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nádvoří SOŠ a SOU Horky nad Jizerou se v pátek dopoledne stalo přehlídkou zajímavých mimoškolních aktivit zdejších žáků a hlavně oblíbené volby Miss a Gentleman školy.

Foto: Monika Čapková

výrobky studentů školy

Článek

Jeden den v roce baví studenti Střední školy a učiliště v Horkách nad Jizerou nejen své profesory, ale i širokou veřejnost. Vše pečlivě hodnotí porota složená ze zástupců školy, veřejného, kulturního a politického života.

Hlavním hostem byl předseda poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Jan Hamáček, který v minirozhovoru prozradil, že prázdniny trávil právě v obci Horky a že má na tuto dobu velmi hezké vzpomínky. S úsměvem a potleskem sledoval všechna vystoupení, která si studenti připravili.

K vidění byla ukázka bojového sportu Capoeira, číšnický běh, vtipné scénky, baletní a divadelní představení, přehlídka svatebních květin a s nimi spojených šatů.

Hlavním hřebem však je každoročně netrpělivě očekávaná soutěž o nejsympatičtější dívku a chlapce z řad studentů. Do volby se mohli zapojit i diváci. Ceny vítězům předával právě Jan Hamáček a náměstek hejtmana pro školství ve Středočeském kraji Milan Němec.

Zážitek si však z krásného dopoledne pod širým nebem, kterému nakonec přálo i počasí, odnesl opravdu každý a musel před umem zdejších studentů smeknout. Však se také potlesk po celou dobu nesl pod zámkem, kde škola a učiliště sídlí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám