Hlavní obsah

Holčovice ožijí pohybem a hudebním minifestivalem

Novinky, Petra Veselá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 10. srpna pořádá sbor dobrovolných hasičů Spálené hasičskou soutěž Memoriál Jiřího Hudce, který letos pokračuje už 4. ročníkem. Zahájení soutěže v požárním sportu se uskuteční v 9 hodin dopoledne v areálu TJ Tatran Holčovice. Odpoledne pak bude patřit minifestivalu elektronické hudby.

Foto: Veronika Sztyperová

V Holčovicích proběhne soutěžní klání dobrovolných hasičů

Článek

Soutěžit se bude ve dvou kategoriích mužů a žen. V malebné obci Holčovice na úpatí Jeseníků už místní netrpělivě očekávají, kdo tentokrát ze soutěže odejde jako vítěz a naopak komu zase pšenka nepokvete.

Po ukončení soutěže, jistě napínavé do posledního okamžiku, bude následovat Hudební minifestival - CHILL OUT. Chill-out je zastřešující termín pro několik stylů elektronické hudby charakteristické svým relaxačním zabarvením. Tato muzika se poprvé objevila v polovině devadesátých let, vesměs nejdříve v komorním prostředí tanečních klubů.

V Holčovicích jako první vystoupí skupina NYC CAVES, což je mladý a talentovaný projekt z Ostravy. Jeho post-punk nabízí moderní zvuk a postupy s retro feelingem.

Jako druhá skupina se představí The Places. Ale to není zdaleka vše, návštěvníci minifestivalu se dále mohou těšit také na kapely Benelux a Saturn United.

Na samostatný závěr se pak předvede ještě kapela Tape Connection z Olomouce, která návštěvníkům představí styl indie-rock.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám