Hlavní obsah

Hokejové Vítkovice křtily nové dresy

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před obchodem Kappa v obchodním centru Futurum v Ostravě se v pondělí 12. září uskutečnil křest nového dresu HC Vítkovice Steel.

Foto: Josef Zajíc

Křtiny nového dresu HC VÍTKOVICE STEEL 12. září 2011.

Článek

Za přítomnosti téměř 400 fanoušků pokřtili zástupci hokejové klubu Vítkovice Steel své nové dresy a tím zahájili soutěžní sezónu 2011/2012.

Dres pokřtil generální manažer klubu Ing. Petr Husička před obchodem se sportovním oblečením Kappa. Součásti křtu bylo i vylosování Velké soutěže s Kappou. Hlavní výhra byla vylosována v 19 hodin, kdy si dva vítězové odnesli permanentky na hokejovou sezónu 2011/2012.

Od 18 hodin probíhala autogramiáda celého hokejového týmu, který je připraven bojovat o co nejlepší umístění v extralize. Své fotografie také podepisoval trenér Mojmír Trličík se svým asistentem Zdeňkem Motákem. Oba jsou tvůrci úspěchu v minulém ročníku soutěže.

Hokejový tým Vítkovic byl založen v roce 1928 a v současné době hraje v ČEZ Aréně v Ostravě  s kapacitou pro 9568 diváků. Dvakrát se oddíl stal Mistrem ligy a to v sezóně 1951/52 a 1980/81. Mnohokrát hokejisté klubu obsadili druhé místo. Naposledy v sezóně 2010/2011. Fanoušci během autogramiády přáli hokejistům mnoho úspěchů v ročníku nastávajícím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám