Hlavní obsah

Hokejbalová Karviná prohrála v Třinci a chystá se na baráž

Novinky, Vojtěch Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karvinská naděje na poklidný závěr hokejbalové sezóny vyhasla tuto sobotu. Karviná s torzem sestavy odcestovala do Třince, kde nestačila na domácí tým, a po porážce 4:5 se tak opět představí v baráži, kde se bude snažit udržet extraligovou příslušnost.

Foto: Veronika Woznicová

Ilustrační foto

Článek

Karviná přitom začala v Třinci výrazně lépe. Hned v úvodu sice neproměnil vyloženou šanci Luka, avšak za malý okamžik po jeho nahrávce skóroval Ondřej Farský. Do dvoubrankového náskoku následně poslal svůj tým Lumír Rosůlek. Domácí kontrovali minutu a půl před koncem vstupní části, kdy skóroval Barnošák.

Stav 1:2, který platil na začátku druhé třetiny, neměl dlouhého trvání. Třinecký Goldmann svým gólem zavelel k obratu a nebýt trefy Vladimíra Luky, závěrečnou patnáctiminutovky by karvinští zahajovali s dvougólovým mankem.

Tomiczek pak v úvodu třetího dějství srovnal a dal tak svému týmu naději na tříbodový zisk. Souběžně hraný duel mezi Ústí nad Labem a Letohradem se totiž vyvíjel ve prospěch Karviné.

Naděje hostí ale zmařil Říman. Svojí trefou z dvaatřicáté minuty rozhodl o vítezství domácích poměrem 5:4.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám