Hlavní obsah

Hlásí se další ročník Pouťového koncertu v Novém Bydžově

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 11. srpna se opět otevře brána k letnímu pódiu kulturního klubu Mekka v Novém Bydžově, kde proběhne další ročník již tradičního Pouťového koncertu

Foto: Matěj Sládek

Pouťový koncert

Článek

Po velkém úspěchu loňského Pouťového koncertu v Novém Bydžově, kde vystoupily kapely jako Zoči Voči, Criminal Colection nebo Zemědělské Družstvo a sešlo se zde na 300 návštěvníků, se o slovo hlásí další ročník.

Pozvání tentokrát přijali ostravští punkrockeři Japan Four, tvořeni členy známé, ale dnes již nehrající kapely Zařvi Dveře, a neméně známé dosud hrající bandy Degradace. Z Liberce se o zábavu přijede postarat kapela Look-Out!, která v současné době finišuje s prací na novém albu, takže se určitě můžete těšit i na úplně nové songy.

Na své si přijdou i milovníci legendární kapely Kiss, jejíž revival z Prahy na tuto akci také zavítá. Posledními potvrzeným účinkujícími je Rock´n´Roll Gang v čele se zpěvákem Tony Škráškem.

Akce začíná ve 20 hodin a v předprodeji zájemce vyjde na 90 Kč (na místě 100 Kč).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám