Hlavní obsah

Historická hasičská technika se při své jízde zastaví i ve Valašských Kloboukách

Novinky, Lenka Zvonková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátek letních prázdnin Ve Valašských Kloboukách nabídne dětem i dospělým nevšední zážitek v podobě propagační jízdy historických hasičských vozů a další techniky.

Foto: Lenka Zvonková

Ilustrační foto

Článek

Kolona startuje v pátek 29. června v Českém Těšíně a než za tři dny projede ve Zlíně cílovou rovinkou, navštíví šestnáct zastávek včetně Frýdku Místku, Štramberka, Rožnova pod Radhoštěm, Vsetína, Horní Lidče, Slavičína a dalších míst. Na valašskoklobouckém Masarykově náměstí budou cenné historické vozy k vidění v pondělí 2. července od 8.45 do 11.45.

„Hasičská technika k sobě vždy lákala množství obdivovatelů jak z řad dětí, tak i dospělých. Proto srdečně zveme širokou veřejnost na tuto výjimečnou propagační jízdu, která představí zachovalé historické skvosty hasičského vozového parku i technického vybavení. Půjde jistě o krásnou podívanou,“ uvedl starosta města Valašské Klobouky Dalibor Maniš.

Propagační jízdu pořádá Krajské sdružení hasičů Zlínského kraje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám