Hlavní obsah

Herec Václav Knop a botanik Václav Větvička zavítají do zahradnictví v Dolním Bousově

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obecně prospěšná společnost Spokojený domov, která je na Mladoboleslavsku a v Českém ráji známá především péčí o seniory a handicapované v jejich vlastních domácnostech, nově provozuje na podporu své činnosti Zahradnictví Spokojené slunce a chystá jeho slavnostní otevření.

Foto: Miluše Pavlíková

Areál zahradnictví v Dolním Bousově byl dvacet let opuštěný, Spokojený domov ho nyní postupně rekonstruuje.

Článek

Ačkoliv zahradnictví již několik měsíců slouží veřejnosti, v pátek 30. května od 14 hodin je přichystáno jeho slavnostní otevření, kterého se zúčastní oficiální tvář Spokojeného domova, herec a dabér Václav Knop (známý například jako profesor Jonáš ze seriálu Hospoda), a také botanik Václav Větvička známý z televizního receptáře i z rozhlasu a čerstvý nositel titulu Šarmantní osobnost roku 2014.

Kromě besedy s těmito hosty je připraven další doprovodný program a zajištěno bude i občerstvení.

Zahradnictví Spokojené slunce se nachází v Dolním Bousově v ulici V Lipkách naproti hřbitovu.

„Zisky z provozu zahradnictví budou sloužit na podporu našich sociálních služeb, které jsou hlavní činností naší obecně prospěšné společnosti a spočívají v péči o seniory a handicapované v jejich vlastních domácnostech. Staráme se takto o 90 osob na rozsáhlém území Mladoboleslavska a Českého ráje, zaměřujeme se na péči i v těch nejmenších vesničkách a jezdíme i k lidem upoutaným na lůžko. Naše péče je dostupná i o večerech, víkendech a státních svátcích,“ uvedla vedoucí zahradnictví Miluše Pavlíková.

Více informací o zahradnictví získáte na telefonu 774 423 414 či na webu www.zahradnictvi-bousov.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám