Hlavní obsah

Helena Vondráčková zazpívá ve Valašském Meziříčí, v roli hosta se představí Monika Absolonová

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci svého česko-slovenského turné Helena DNES! vystoupí zpěvačka Helena Vondráčková v sobotu 18. srpna ve Valašském Meziříčí. Koncert proběhne v amfiteátru v zámeckém parku. Jako hosté se představí Monika Absolonová a Tap Academy Prague.

Foto: František Jirásek

Tak obvykle vypadá finále koncertů Heleny Vondráčkové, snímek je z pražské Lucerny.

Článek

Na koncertech, které probíhají ve velkých halách, na hradech a zámcích a v letních amfiteátrech zpěvačku doprovodí její kapela Charlie Band.

„Na turné se velmi těším a pečlivě připravuji,“ prohlásila zpěvačka už na jaře. „A mám radost, že na svých koncertech budu mít možnost zazpívat vedle osvědčených hitů i spousty novinek z poslední doby, které aktuálně vyšly v kompilaci Helena DNES. Právě jejím názvem jsem se nechala inspirovat pro mé letošní turné.“

Koncertní turné začalo 22. března v brněnském Boby centru a vyvrcholí 14. prosince v pražské Lucerně. V rámci své nejnovější show bude protagonistka nejen zpívat, ale také stepovat a hrát na konga a bicí.

Letošní rok zahájila zpěvačka vyprodaným koncertem v pražské O2 areně, kterým zakončila oslavy svého životního jubilea. Letos na podzim bude mít v pražském Divadle Broadway premiéru muzikál Kvítek mandragory, v němž zazní hity Heleny Vondráčkové. Zpěvačka zvažuje, zda si v detektivní komedii zahraje. Režisérem muzikálové inscenace bude choreograf a scenárista Radek Balaš.

Začátek koncertu Heleny Vondráčkové ve Valašském Meziříčí, který proběhne v rámci Valašskomeziříčského kulturního léta, je v 19 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám