Hlavní obsah

Helena Vondráčková strávila s fanoušky víkend na Slapech, naučila se vařit halušky

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pořadí už třetí Heloušovské setkání se uskutečnilo během uplynulého víkendu (15. až 17. srpna) v kempu Hubenov, který se nachází v bezprostřední blízkosti Slapské přehrady. Pokud nevíte, kdo to jsou Heloušové, tak jsou to členové oficiálního fanklubu zpěvačky Heleny Vondráčkové.

Foto: archiv fan klub Heloušové

Na Heloušovském setkání se vařily halušky, pomáhala i samotná Helena Vondráčková.

Článek

A proč se uskutečnilo setkání právě na Slapské přehradě? Protože tam má populární zpěvačka hausbót, a protože se tam od loňska zalíbilo i jejím obdivovatelům.

Příznivci Heleny Vondráčkové se takto neformálně setkali se svou ikonou už potřetí, na Slapech to však bylo podruhé. I tentokrát byli ubytování v kempu poblíž Slapské přehrady, přičemž dvě odpoledne či podvečery strávili besedováním se zpěvačkou. Vyprávěla o svých plánech, ale zavzpomínala například i na to, jak modelovali její "dvojnici" pro nedávno otevřenou pražskou pobočku slavného pařížského muzea voskových figurín Grévin.

Během setkání došlo jak na projížďku loděmi ke zpěvaččinu hausbótu, tak na odměnu dvou vylosovaných výherkyň fanklubové soutěže, které čekala cena v podobě plavby lodí s Helenou. Podávaly se přitom ústřice se sektem. V rámci volné zábavy se i grilovalo, tančilo a zpívalo. Na setkání nechyběl ani Martin Michal stejně jako zpěvaččina kapela - Charlie Band.

Ale nešlo jen o besedování, společné fotografování, autogramy a zpívání. Fanynky ze Zvolena dokonce první večer navařily - společně se zpěvačkou - pravé nefalšované brynzové halušky. Mezi dárky, které Helena Vondráčková dostala k jmeninám, byl také recept na tuto pochoutku stejně jako zástěra ze Slovenska s motivy halušek.

Celkem se třetího Heloušovského setkání s Helenou Vondráčkovu  zúčastnilo 44 lidí, nejmladšímu fanouškovi bylo 13, nejstarším účastníkům kolem šedesáti let. Zajímavé je, že kromě českých fanoušků přijeli na Slapy t také zpěvaččini příznivci z již zmiňovaného Slovenska, Polska a Ruska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám