Hlavní obsah

Hejtman popřál Pavlovi Horváthovi ke čtyřicátinám

Novinky, Alena Lochmannová

Při příležitosti čtyřicátých narozenin fotbalisty Pavla Horvátha jej v pondělí 4. května přijal na krajském úřadě plzeňský hejtman Václav Šlajs.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Hejtman v úvodu setkání vyjmenoval stručně celou Pavlovu kariéru s důrazem na Plzeň, kde nejvíce zazářil.

Článek

Hejtman v úvodu setkání vyjmenoval stručně celou Pavlovu kariéru s důrazem na Plzeň, kde nejvíce zazářil. „Chtěl bych poděkovat za práci a za splnění naší tak zvané fotbalové pohádky,” uvedl hejtman a popřál Pavlovi Horváthovi další nejen fotbalové úspěchy a spousty nadšených fanoušků, jako má nyní.

Plzeňský fotbalista pak krátce zavzpomínal na tři nejemotivnější okamžiky ve své fotbalové kariéře. „Za jeden z takových okamžiků by se dal označit můj první ligový start ve Spartě na staré Letné. Tehdy jsem s reprezentanty jenom trénoval a pak přišel trenér s tím, že budu hrát. Byly to pro mě velké nervy. Dalším významným momentem byl start za reprezentaci v A týmu v Bruselu. To byl okamžik, který nikdy nezapomenu. A do třetice v barvách Plzně postup přes Kodaň. Došli jsme někam, kde to vůbec nikdo nečekal,” shrnul Pavel Horváth.

Nechybělo ani předání narozeninových dárků. Největším překvapením byl pro Pavla velký dort s jeho podobiznou v podobě figurky sedící na míči. Pavlovi Horváthovi popřáli kromě hejtmana Václava Šlajse také náměstci Ivo Grüner a Jiří Struček a radní Jaroslav Šobr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám