Hlavní obsah

Havárie na kanalizaci uzavře na víkend Sokolskou ulici v Bohumíně

Novinky, Lucie Balcarová

Havárie na kanalizaci v Sokolské ulici v Bohumíně zkomplikuje o víkendu dopravu přes zdejší část Záblatí. Dělníci budou muset rozkopat silnici v zatáčce poblíž místní restaurace Pod Kaštany, kde se momentálně staví chodník. Dopravu proto v sobotu 2. a v neděli 3. června odkloní.

Foto: město Bohumín

Část Sokolovské ulice se o víkendu pro motoristy kvůli havárii kanalizace uzavře.

Článek

Sokolská ulice se v dotčeném úseku pro veškerou dopravu uzavře od soboty 2. června od 6 hodin ráno do neděle 3. června do 8 hodin večer. „Kamerové zkoušky zjistily, že se v těchto místech kanalizace zbortila a vyžaduje operativní zásah. Stavbaři se budou muset dostat do hloubky čtyř metrů,“ popsal důvody dopravních komplikací Petr Sobek z odboru dopravy bohumínské radnice. 

Objízdná trasa ve směru od Rychvaldu povede Rychvaldskou ulicí do městské části Skřečoň ke kruhovému objezdu na ulici 1. máje a odtud pak do centra Bohumína. Naopak z centra Bohumína budou řidiči uzavírku objíždět po Lidické ulici. Autobusy projedou v Záblatí Anenskou ulicí, v níž budou provoz dočasně řídit semafory. Lidé, kteří v Záblatí bydlí, se ke svým domům dostanou, ale musejí počítat v místě silniční uzávěry v době odstraňování havárie s komplikacemi. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám