Hlavní obsah

Halloween ve Kdyni se opět povedl

Novinky, Pavla Tochorová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než 300 strašidel s dospělým doprovodem se sešlo o první listopadové sobotě na kdyňském náměstí u zářící dýně. I když celou akci doprovázelo klasické dušičkové počasí, potkat jste mohli několik kostlivců, čarodějnic, zombie, strašidel, mumií i nejednoho strašáka či Bílou paní.

Foto: Pavla Tochorová

Halloweenský průvod PS Safír Kdyně

Článek

Všichni účastníci dostali od vedoucích z Pionýrské skupiny Safír svítící náramky a strašidelný průvod se pomalu vydal do ulic města. Po necelé půlhodince dorazil zpět na náměstí, kde se mezitím schovalo osm hrůzostrašných bubáků se svými lucerničkami. Statečné děti je měly za úkol najít a získat od nich razítko do soutěžní kartičky.

Pokud nakonec našly všechna poschovávaná strašidla, mohly si ve stánku vyzvednout pěknou odměnu v podobě sladkosti, skládanky, magnetky i svítícího zvířátka. Organizátoři z pionýrské skupiny Safír Kdyně moc děkují všem strašidýlkům a už se těší na další akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám