Hlavní obsah

Gregůrková s Dlabem nejlepší v turnaji mixů na letošní II. Republikové GP v šipkách

Novinky, Petra Kulhánková

Ve Žďáru nad Sázavou probíhá o tomto víkendu II. letošní Republiková Grand Prix v moderních šipkách. Po půl roce se tak špičkové šipky vrátily do Žďáru, kde se na podzim loňského roku uskutečnilo Mistrovství ČR v tomto moderním sportu.

Foto: Petra Kulhánková

Vítězové turnaje mixů na II. RGP ve Žďáře

Článek

V pátek 20. dubna byly na programu zahřívací turnaje mixových dvojic ve hře 501 DO a další doprovodné turnaje.

Mezi 109 přihlášenými páry byla nakonec nejlepší dvojice Alena Gregůrková (ŠK Republika Úpice) a Josef Dlab (40+ Trutnov), kteří ve finále porazili dvojici Blanka Vojtková (DC Nanosekundy Brno) a Petr Křivka (Boční Vítr Lomnice). Na třetím místě se společně umístily dvojice Andrea Ondová (Kašna Vraclav) a Michal Ondo (Ložisková mafie Pšov) a Monika Hergetová (Rafani Vrchotovy Janovice) a Štefan Lutišan (AH Strančice).

Malé RGP, tedy turnaj dvojic, které se neumístily v hlavním turnaji vyhráli

Žaneta Rödlová (Kanec Most) a Antonín Davídek (40+ Trutnov), před Šárkou Dvořákovou (Do roka a do dne J. Hradec) a Jan Horák (Olympia Tábor) třetí místo obsadily dvojice Tereza Nová (Brilliant Darts Praha) a Ondřej Kysilka (TJ Viktoria Radim) a Martina Cihelková (Zelená laguna DC Tehov a Jaroslav Procházka (Zelená laguna DC Tehov).

Zahřívací turnaj 501MO, vyhrál Pavel Drtil z týmu 40+ Trutnov před Kamilem Hrtoněm z týmu Bobři Seniors Olomouc a třetí místo obsadil Ladislav Pokorný z TJ Viktoria Radim. Nejlepší žena Lenka Mikešová z týmu Zezulkárna Jihlava se umístila na 33 místě.  

V sobotu 21. dubna jsou na programu hlavní turnaje jednotlivců a dvojic ve hře 501 DO a také TOP 24/12 - soutěž 24 nejlepších mužů a 12 nejlepších žen republiky v elektronických šipkách.

V neděli 22. dubna se potom ve žďárském Kulturním domě odehraje Velké finále Ligového poháru UŠO kategorie C+, tedy účastníků ze druhých a třetích lig.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám