Hlavní obsah

Green Day zahrají po sedmi letech v Praze, přivezou novou desku

Novinky, Martin Šimko

Pražskou Tipsport Arénu rozehrají v neděli 22. ledna 2017 punk rockové tóny. Po sedmi letech se do Prahy vrací legendární Green Day.

Článek

Kapela se příští rok v lednu vydá na dvouměsíční turné po evropských městech, během něho navštíví i českou metropoli. Fanoušci se mohou těšit na energický koncert plný světelných efektů, nejznámějších hitů i nových singlů.

Green Day s sebou přivezou novou desku Revolution Radio, která vyjde letos 7. října. Jedná se o jejich dvanácté studiové album. Už teď můžou fanoušci ochutnat první singl s názvem Bang Bang, který vyšel 11. srpna tohoto roku. „Po hudební stránce je to klasické Green Day, které našlo ten správný způsob, jak zůstat stále aktuální,” komentoval nový singl Thomas Smith z New Musical Express.

Před sedmi lety rozproudili mnohatisícový dav diváků na pražském Výstavišti. Jejich koncert tehdy trval obdivuhodné tři hodiny a zakončil ho nezapomenutelný ohňostroj. Lednový koncert určitě nezůstane pozadu, protože Green Day v příštím roce slaví třicet let od svého vzniku. K dostání je 14 000 vstupenek, včetně těch do golden circle, kde si fanoušci zaručeně užijí tu nejlepší show.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám