Hlavní obsah

Golf Club Sokolov zahájil sérii klubových turnajů roku 2012

Novinky, Josef Sekyra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První klubový turnaj Golf clubu Sokolov (GCSO) se odehrál 1. května. Golfistům při turnaji počasí vyloženě přálo a na start turnaje se dostavilo osmdesát hráčů.

Foto: Josef Sekyra
Článek

Golfový turnaj Permon Cup IV. sponzoroval sokolovský pivovar Permon Ladislava Sáse a vysoká účast hráčů potvrdila oblibu této golfové akce. Hráči měli možnost vyhrát produkty pivovaru ve speciálních lahvích a soudcích s limitovanou turnajovou etiketou a na hřišti se bojovalo až do poslední jamky.

Turnaj se hrál již tradičně ve třech kategoriích na stablefordové body  a do turnaje byly vloženy dvě soutěže, které prověřily přesnost hráčů a jejich délku odpalu. Turnaj proběhl ve sportovním duchu a před vyhlášením vítězů bylo rozlosováno Mistroství klubu GCSO na jamky 2012.

Golf Club Sokolov by rád pozval všechny příznivce golfu a herní formy Texas Scramble na další open klubový turnaj, který se bude konat 8. května na sokolovském hřišti. Turnaj bude sponzorován penzionem Piano manželů Sojkových a bude se jednat o pátý ročník tohoto turnaje.

Všechny informace o turnaji Piano Cup a výsledky turnaje Permon Cup IV. naleznete na www.cgf.cz pod odkazem turnaje.

Reklama

Výběr článků

Načítám