Hlavní obsah

Gayové si pod Škromachovou záštitou zvolí nej gay muže roku

Novinky, Marian Kajzer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také letos si gayové zvolí svého Gay Mana ČR. Záštitu převzal senáto a, místopředseda ČSSD Ing. Zdeněk Škromach a vystoupí také Helena Vondráčková.

Foto: Marian Kajzer

Gay Man ČR 2010, 2. Vice Mr. Gay International 2011, Martin Goga

Článek

Jedenáctý ročník Gay Man ČR se letos koná opět v září v pražském divadle Hybernia. Také letos se organizátoři v čele s prezidentem soutěže Marianem Kajzerem rozhodli pro charitativní večer. Výtěžek tak poputuje na boj proti AIDS, a to konkrétně pro pražský Dům světla a SPA - Společně proti AIDS do Havířova.

Celým večerem budou provázet "Banánová Halina", která loni sklidila velké ovace za vtipné vsuvky během večera, a Ivu Pazderkovou za moderátorským pultem vystřídá Tereza Tobiášová, moderátorka hudební stanice Óčko.

V průběhu večera vystoupí skupina Holki, Klára Kolomazníková, Jarek Šimek, Martin Goga (Gay Man ČR 2010 a 2. vice Mr. Gay International 2011), Martin Kubín (hlavní tvář SPA Havířov), Karel Kekeši (Gay Man ČR 1996), Matt Pardus (účastník Česko Slovenské Superstar) Helena Vondráčková a další.

V porotě zasednou známé osobnosti společenského, politického a kulturního života, například Martina Gavriely, Kateřina Kristelová, Naděžda Krupská, Jiří Hromada, Zdeněk Škromach a další.

Gay Man ČR je velkolepou charitativní gala akcí, která se obnovila po deseti letech právě loni, a to pod vedením finalisty Gay Mana ČR 1999 a nynějšího prezidenta soutěže. Ten soutěž obnovil hlavně proto, aby zviditelnil nejen gay komunitu jako takovou, ale celkově pomohl sblížení se společností.

O titul Gay Man ČR 2011 bude stejně jako loni bojovat 8 finalistů, kteří se do Prahy sjedou z celé ČR. Volit se bude kromě hlavního titulu, druhého a třetího místa také Gay Man Sympatie ČR 2011 a Gay Man Internet ČR 2011, jehož volba již probíhá na internetu. Vítěz bude reprezentovat Českou republiku na mezinárodním klání Mr. Gay World 2012 v Jihoafrické republice. Mr. Gay World 2011 se konala na Filipínách a Gay Man ČR 2010 Martin Goga se umístil na krásném 11. místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám