Hlavní obsah

Funny girl Monika Absolonová hostem talk-show v ústeckém Clarionu

Novinky, Dana Belušová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Clarion Congress Hotelu v Ústí nad Labem proběhla koncem května v pořadí již druhá talk show z cyklu Setkání s… Do horkého křesla moderátora Antonína Moravce přijala pozvání známá muzikálová herečka a zpěvačka Monika Absolonová.

Foto: NORTH VIDEO

Monika Absolonová s Davidem Matušinským, ředitelem Clarion hotelu

Článek

Vzpomínala na své návštěvy severočeské metropole, do které zavítala v rámci koncertního turné s Karlem Gottem nebo jako hlavní představitelka adaptace slavného amerického muzikálu Funny Girl, za kterou získala prestižní divadelní cenu Thálie.

„Monika byla velmi příjemná a energická, jsem rád, že si ve svém nabitém programu udělala čas nás navštívit, potěšila tak mnoho příznivců, kteří se na ni přijeli podívat,” řekl David Matušinský, ředitel Clarion hotelu.

Zpěvačka přiznala, že žije svojí prací a svůj čas dělí mezi divadelní představení, koncerty a charitativní akce. Nezahálí ani na poli moderátorském, kromě každoročního moderování ankety Atlet roku provází, stejně jako první host ústecké talk-show, Aleš Háma, populárním televizním pořadem Taxík.

Ústeckému publiku v kongresovém sálu hotelu Clarion odhalila také svoji zálibu v hokeji. Termín talk-show se kryl s utkáním hokejové reprezentace s týmem Francie a zpěvačka neváhala fandit českému týmu. Na závěr nechyběla hudební tečka, zazněly zpěvaččiny největší muzikálové hity.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám