Hlavní obsah

Fotografie z australského šampionátu v aerobiku vystavují ve Zlatém jablku

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanoušci sportu i ženské krásy si během následujících dvou týdnů přijdou na své ve zlínském Zlatém jablku. Od pondělí je zde k vidění výstava snímků Aerobik klubu Zlín z loňského Mistrovství světa v Austrálii. "Na živo" zde pak aerobik i hip hop předvedou závodní týmy v pátek 20. ledna.

Foto: Aerobik klub Zlín
Článek

Fitness tým Aerobik klubu Zlín se koncem loňského října zúčastnil finále světového šampionátu v aerobiku v australském městě Gold Coast. Se svou choreografií tehdy dívky obsadily cenné šesté místo. Kromě krásného umístění si však mladé sportovkyně přivezly také spoustu zážitků, které zachycují právě snímky vystavené nyní v prostorách Zlatého jablka pod názvem Šampionát u protinožců.

„Chtěli jsme veřejnosti představit aerobik jako sportovní disciplínu, za níž se skrývá nejen zábava, ale i tvrdá práce korunovaná řadou úspěchů,“ uvádí důvody vzniku výstavy jedna z trenérek týmu Sylva Košacká. „Konkrétně zlínský klub se může za svou desetiletou historii pochlubit například titulem z mistrovství Evropy i světa v roce 2009, což málokdo z místních obyvatel vůbec tuší,“ dodala.

V pátek 20. ledna budou mít návštěvníci příležitost zhlédnout vystoupení 8 závodních týmů Aerobik klubu Zlín přímo v prostorách Zlatého jablka. Během sportovního odpoledne se zde představí dívky a chlapci ve věku od 7 do 16 let s ukázkami fitness, sportovního i komerčního aerobiku, hip hopu a tance. Programem bude provázet Hanka Srncová, která společně s trenérkami jednotlivých týmů přiblíží aktivity Aerobik klubu Zlín, zákulisí výstavy i cesty do Austrálie. Vystoupení proběhnou ve dvou blocích od 14.30 a od 15.30 hodin.  

Unikátní záběry z vystoupení na šampionátu i momentky z návštěvy týmu na australském kontinentu můžete potom ve Zlatém jablku obdivovat až do 29. ledna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám