Hlavní obsah

Finalistky Miss Plzeň se představí ve španělském stylu

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finálový večer prestižní soutěže Miss Plzeň se uskuteční již v pátek 29. dubna v plzeňském Parkohotelu. Finalistky dopilovávají své volné disciplíny, přípravy vrcholí, Plzeňané se již těší. Organizátor soutěže Karel Šebek prozradil, v jakých šatech se dívky ve finále představí.

Foto: Hynek Mojžíš

Spolumajitelka módního butiku Složilová a finalistka Miss Plzeň Bejvlová při zkoušce šatů Desigual, které obohatí finálový večer soutěže.

Článek

Se soutěží Miss Plzeň se tradičně pojí španělská značka Desigual. Toto spojení pokračuje i v letošním ročníku a na úvod slavnostního finále se dívky publiku předvedou v krásných a originálních šatech. Pro tuto příležitost poskytl šaty módní butik Different fashion sídlící v Plzni v Rooseveltově ulici 13.

"Finále tohoto ročníku bude svěží, dynamické a možná trochu i netradiční. Proto jsme rádi, že i letos budou mít na sobě dívky šaty, které na první pohled zaujmou neotřelými barevnými kombinacemi. Na dívkách tyto šaty doslova září," uvedl organizátor soutěže Miss Plzeň Karel Šebek.

"V našem sortimentu najdete jak již zmíněnou značku Desigual, tak další neotřelé světové módní hity jako španělská značka Custo Barcelona, úžasně pohodlné desénové botky Melissa, které jsou vyrobené z měkkého a voňavého plastu, nebo třeba pravé dánské dřeváky Sanita, které jsou pro letošní léto absolutním hitem," informovala spolumajitelka módního butiku, který šaty na finálový večer poskytl, Simona Složilová.

V souvislosti s participací na projektu Miss Plzeň připravil butik speciální nabídku i pro ostatní krásné Plzeňanky, které by chtěly obohatit svůj šatník, která platí až do 31. května. Pokud při návštěvě butiku nebo nákupu na www.differentfashion.cz použijete heslo Miss Plzeň, získáte jednorázovou slevu ve výši 20 procent.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám