Hlavní obsah

Finalistka za kraj Praha chce vyhrát Miss Junior 2012

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uplynulou neděli vybrala porota v Praze desátou finalistku letošní soutěže Miss Junior. Devatenáctiletá studentka maturitního ročníku gymnázia Denisa Grossmannová chtěla být světovou jedničkou v tenise. Teď se ale chce stát Miss Junior 2012.

Foto: archiv Miss Junior

Denisa Grossmannová je finalistkou kraje Praha. Na fotografii s ředitelkou soutěží Miss Junior Kateřinou Hamrovou (vpravo).

Článek

„Bohužel se můj sen rozplynul v den operace ramenního kloubu, takže už teď nemám určitý velký sen, ale cíle,“ vysvětlila usměvavá blondýnka, která má kromě tenisu ráda lyžování, malování, in-line bruslení, hudbu, usměvavé lidi, dobré jídlo a pohodu.

„Přihlásila jsem se, protože jsem chtěla zkusit něco nového. Dokázat si, že mohu být úspěšná i v něčem jiném. Mám touhu cestovat, poznávat nové lidi, mít obdiv. Ukázat jiným (ale i rodičům), že na to mám – že dovedu i něco jiného. Třeba na mě budou pyšní," řekla Grossmannová krátce poté, co byla vybrána.

Denisa se považuje za přátelského, spolehlivého a optimistického člověka. „Dokážu být vděčná a myslím i pokorná, ale na druhé straně jsem upřímná a řeknu vždy, co si myslím. Jdu si za svým a jsem ochotná pro to udělat maximum.“

Prvním úkolem, který na finalistky čeká, je prezentace volné disciplíny, kterou mají za úkol připravit, natočit a zaslat. „Možná byste se až divili, co vše takový úkol o soutěžící prozradí," vysvětluje Karla Jasná z realizačního týmu soutěže. Vyhodnocení tohoto úkolu se pak stává součástí celkového bodování soutěžících. Na živo pak budou mít finalistky možnost předvést svoji volnou disciplínu v rámci soustředění Škola Miss Junior 2012, které proběhne na přelomu září a října.

Reklama

Výběr článků

Načítám