Hlavní obsah

Finalistka v Miss Junior za Olomoucký kraj zná svou cenu

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmnáctiletá Kristýna Pumprlová z Domaželic u Přerova se modelingu věnuje od osmi let. O svém životě má navzdory věku naprosto jasnou představu, ráda tančí a zpívá, stejně jako se chodí dívat na soudní přelíčení či odpočívá. Do soutěže se přihlásila kvůli zkušenosti, kterou jí už prý nikdo nevezme.

Foto: archiv Miss Junior

Sedmnáctiletá Kristýna Pumprlová je finalistkou za Olomoucký kraj.

Článek

„Jsem klidné, nekonfliktní povahy, ale vždy říkám věci do očí, i kdyby měl být následkem právě nějaký konflikt, protože se nedokážu přetvařovat. Nemyslím si, že jsem arogantní a namyšlená, jen sebevědomá. Po mezinárodním testování IQ skupinou Menza s výsledkem 140 si myslím, že jsem také chytrá. Mám svůj cíl, svoji představu, o životě a zatím si jdu. Jsem průbojná a v životě respektuji jen rodinu, přítele a nejlepší kamarádky – těm jsem doslova ochotná snést modré z nebe,“ říká.

Kristýna má za sebou roky zkušeností v nejrůznějších soutěžích či focení. Nicméně to určitě nebylo tím, co rozhodlo, že se stala finalistkou. "Kristýna se ozvala, že neobdržela e-mailem podklady pro další účast v soutěži. Sdělili jsme jí, že termín pro odevzdání videa s volnou disciplínou vypršel, ale pokud chce pokračovat, ať video vyrobí a pošle obratem. Byla opravdu pohotová a příspěvek poslala ještě s vtipným komentářem. Myslím, že je to opravdu holka do nepohody,“ uvedla Jana Veselá z realizačního týmu.

„Ačkoli by se to mohlo zdát, není v mém životě prioritní věcí kariéra, ale v budoucnu založení, pokud možno, šťastné rodiny - dvě děti a pes před domem. Miluji zvířátka, sama mám tři pejsky a kocourka, také ráda pomáhám dětem bez rodin, především africkým dětem, protože mi přijde, že to umí nejvíce ocenit a váží si toho, co pro ně děláte. Věřím na osud a na to, že co se má stát se stane, ale i přesto nenechávám nic náhodě,“ vysvětluje Kristýna, která by si ráda skočila padákem.

„Sice se bojím výšek, ale ze všeho nejradši překonávám sama sebe. Ze všeho nejvíc v životě se bojím nudy,“ dodala.

„Soutěž nemá dopředu vybranou favoritku. Neví se, která bude nejlepší – to vyjde najevo z vyhodnocení všech dílčích testů. Ani není pravda, že vítězka je daná dopředu či že si ji vybere sama ředitelka soutěže. Víme, že vyhraje ta nejcharismatičtější a s tou bude pak radost pracovat dál,“ uzavírá Jana Veselá.

Finálový ceremoniál proběhne 17. října v Praze.

Reklama

Výběr článků

Načítám