Hlavní obsah

Festival v ulicích je doprovodným programem Colours of Ostrava

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival v ulicích, tak nazvali pořadatelé doprovodný program Colours of Ostrava. Na dvaceti místech se návštěvníci mohou zdarma zúčastnit koncertů, divadelních představení a pouličních vystoupení umělců.

Foto: Josef Zajíc

Vystoupení Banda Band v Puchmajerové ulici.

Článek

Nabídka je vskutku bohatá. V rámci festivalu návštěvník obdrží podrobný a přehledný program i informace, kde se co děje a v kolik hodin.

Součásti programu je Poutnický pas. Pokud návštěvník shlédne všech 20 míst, na kterých si nechá orazítkovat svoji účast, může být vylosován a vyhrát hlavní cenu - kytaru Furch s logem festivalu. Předtím musí průkaz odevzdat ve stanu Hit Rádia Orion, který sídlí na Masarykově náměstí v Ostravě.

V sobotu 16. července jsme se prošli uličkami a zhlédli pár vystoupení. Dobrou náladu a pohodu podmalovalo krásné počasí.

Program Festivalu v ulicích pokračuje až do odpoledních hodin i v neděli 17. července, takže ještě je možnost mnoho akcí a vystoupení navštívit.

Další informace najdete na: www.festivalvulicich.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám