Hlavní obsah

Festival sportu, tance a zábavy zve do moravské metropole

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již nadcházející listopadový víkend proběhne v moravské metropoli Festival sportu, tance a zábavy, který je neodmyslitelně spojen s celou řadou známých tváří, které bude možné vidět v netradičních rolích. Kde se to všechno bude odehrávat? V Brně od 6. do 9. listopadu.

Foto: Lenka Žáčková

Plakát

Článek

Veletrhy SPORT Life, DANCE Life a IN-JOY se uskuteční na brněnském výstavišti. Více informací nám prozradila Mgr. Dita Brančíková, press office manager této mimořádné akce, která je od počátku u tohoto mimořádného festivalu, který se zaměřuje především na mládež.

„Máte šanci se setkat s celou řadou známých tváří v trochu netradičních rolích,” tajuplně nám sdělila sama manažerka. Protože je program vskutku našlápnutý, že praská ve švech, požádali jsme Ditu Brančíkovou o sestavení žebříčku TOP aktivit.

Geňa tančí rekord

V sobotu, v pavilonu B bude mega flash-mob pro širokou veřejnost – půjde o pokus o překonání rekordu v největším počtu tanečníků na jednom místě tančících jednu choreografii s Richardem Genzerem.

Maminky Alena Antalová, Hanka Kynychová a Eva Decastelo poběží Maminy Run (5 km).  

Neobvyklé sporty, závody, zábava a mistr světa Dominik Nekolný

Návštěvníci si mohou vyzkoušet řadu neobvyklých sportů: skimboarding, headis, slackline, unicurling. Sledovat ukázky sebeobrany, potápění, sálové cyklistiky, cyklistický závod Mistrovství ČR v biketrialu či Rock Point Český pohár v boulderingu.

V hale F se rozpoutá freestylové peklo. Hlavní roli bude hrát Meatfly Big Air a profesionální show v podání mistra světa Dominika Nekolného a jeho týmu BMX Show.

Kondice, hubnutí, zdraví, krása a dietolog Petr Havlíček

Zdravotní diagnostika bude po celou dobu akce pro návštěvníky veletrhu zdarma. Takže návštěvníci si mohou nechat udělat analýzu stavby těla, změřit EKG, diagnostikovat si svá chodidla či zkontrolovat psychický stav a míru stresu.

Horolezec Radek Jaroš v pátek pomůže herci Janu Budařovi slanit výškovou budovu BVV.

Street city

V pavilonu E zažijí návštěvníci ojedinělou atmosféru v rámci vytvořeného městečka IN-JOY STREET CITY s vizáží New Yorku osmdesátých let minulého století.

Párty večery

V pátek se uskuteční In-JOY Talent Contest – finále talentové soutěže, následuje  After párty s Veronou, Royal Elements, šálovou akrobacií, akrobatickou gymnastikou, lightshow Pyroterra, Art4People a DJs. V sobotu po pole dance soutěži – Polemotions následuje Cubana párty. Tanec v rytmu salsy.

Školy, závody, hry

Rodiny s dětmi si letos obzvláště užijí. Připravená je Školička in-line bruslení, sobotní závod na šlapadlech, skákací hrad, dětský koutek, trampolíny, lanové centrum, dopravní hřiště, DecathlonCup - soutěž v lukostřelbě, Kids studio s tanečními workshopy.

Herní zóna na In-Joy nabídne PC turnaje, volné hraní, soutěže. Součástí festivalu IN-JOY je herní zóna, v níž je po celé tři dny připraven nabitý program pro hráče a fanoušky PC gamingu. Herní zóna v pavilonu B se dělí na 4 arény: Microsoft, Playzone, Hitpoint a Conquest – se budou hrát desítky her, turnajů a soutěží. V sobotu a v neděli bude přítomen Pavel „Herdyn“ Mikeš, který bude hrát s vítězi turnajů a s návštěvníky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám