Hlavní obsah

Fanoušci plzeňských fotbalistů mají možnost vidět na radnici trofeje svého týmu

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedinečnou šanci vidět poháry, které získali plzeňští viktoriáni v minulé fotbalové sezoně, nabízí fanouškům radní pro sport Irena Rottová ve spolupráci s klubem FC Viktoria Plzeň.

Foto: FC Viktoria Plzeň

Fanoušci FC Viktoria mají možnost vidět na radnici trofeje svého týmu.

Článek

Vystaveny budou v pátek 13. dubna na plzeňské radnici od 13 do 16 hodin.

"Pro plzeňské fotbalové nadšence je tato společná akce s klubem jednou z posledních příležitostí, jak poháry pro vítěze Gambrinus ligy ročníku 2010/2011 a vítěze SYNOT TIP Superpoháru 2011 vidět. Navíc první hodinu se uskuteční autogramiáda záložníka Vladimíra Daridy," uvedla Irena Rottová.

Vladimír Darida poprvé nahradil nynějšího hráče Wolfsburgu Petra Jiráčka během posledního utkání v základní skupině Ligy mistrů proti AC Milán, kdy nastoupil v 29. minutě do rozjetého zápasu a vydržel až do konce. Proti Schalke v rámci Evropské ligy odehrál jednadvacetiletý mladý hráč celých 90 minut a hned zazářil. V současné sobě je již pevným článkem týmu, který opět po roce bojuje v Gambrinus lize o nejvyšší příčky.

Vladimír Darida bude kartičky FC Viktoria podepisovat od 13 do 14 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám