Hlavní obsah

Ekonomická fakulta v Ostravě pořádá Den otevřených dveří

Novinky, Vendula Foldyna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Stalo se již tradicí, že vždy na začátku nového roku organizuje Ekonomická fakulta Vysoké školy báňské – Technické univerzity v Ostravě pro zájemce o studium Den otevřených dveří. Ten letošní se na ulici Sokolská třída 33 uskuteční v sobotu 27. ledna.

Foto: archív Sokolská 33

Den otevřených dveří nabídne příchozím informace o zdejším přijímacím řízení a studiu.

Článek

Pro návštěvníky je připraven od 9.30 hodin bohatý program, na kterém se uchazeči mohou setkat se zástupci vedení fakulty, zdejšími pedagogy i studenty. Harmonogram Dne otevřených dveří je rozdělen do dvou částí. Uchazeči se nejprve dozví obecnější informace o nabídce studia a přijímacím řízení a posléze jim budou představeny jednotlivé studijní obory.

Ekonomická fakulta má dlouholetou tradici a nabízí uchazečům skutečně široké portfolio studijních oborů. Důraz je kladen na provázanost studia s praxí tak, aby absolventi fakulty našli dobré uplatnění v praxi.

Příchozí uchazeči o studium budou mít na Dni otevřených dveří možnost se setkat také s absolventy fakulty, kteří jim sdělí své zkušenosti a poznatky ve vztahu ke studiu a ze studijních pobytů v zahraničí.

Pro zájemce o studium jsou veškeré informace dostupné na webové stránce fakulty a také na speciální webové stránce www.drzimetimisto.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám