Hlavní obsah

Dying Passion a Free Fall vystoupí ve vsetínském klubu 3 opice

Novinky, Štěpánka Kubíčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 19. března si přijdou na své příznivci progresivního rock-metalu s gothic prvky ve Vsetíně. Kapely Dying Passion a Free Fall zde totiž vystoupí od 20 hodin v klubu 3 opice. Koncert pořádá DK Vsetín.

Foto: Kontra Production

Dying Passion

Článek

Dying Passion představí vsetínskému publiku úspěšné CD Absorb, za které získali ocenění Album roku 2009 v anketě rockových publicistů Břitva a stříbrného Anděla v kategorii Hard & Heavy.

Mladá uherskohradišťská skupina Free Fall předvede repertoár z nového CD Double meanings.   

Dying Passion disponují melancholickými, rozmáchlými melodiemi a z původního gothic/doom metalového základu expandují do mnoha směrů, barev i výrazů, aniž by utrpěla jejich rozpoznatelnost a potemnělá uhrančivost. Postupem času kapela získala civilnější a rockovější projev a přitom neztratila nic ze svého charismatu a zneklidňující atmosféry.

Free Fall se řadí mezi perspektivní skupiny hrající moderní směs metalu, rocku i popu. Vznik kapely se datuje k roku 1995, ale v nynější podobě fungují Free Fall až od konce roku 2005. Jejich tvorbě dominují elektrické podklady, chytlavé melodie a zajímavé vokály. 

Výběr článků

Načítám